Gümüşhane Üniversitesi Aysın - Rafet Ataç Merkez Kütüphanesi
Ara
Arama Geçmişi
Okuma Listesi
Rezervasyon
Oturum Aç
Türkçe
Кыргызча
Русский
English
Dutch
Deutsch
French
العربية
Қазақша
Azerice
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Akadca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Eski Uygur Türkçesi
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Gagauz Türkçesi
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Harezm Türkçesi
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karahanlı Türkçesi/Hakaniye Türkçesi
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kuman Türkçesi (Bozkır Kıpçakçası)
Kumuk
Köktürk Türkçesi
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Oğuz Türkçesi
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatar Türkçesi
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zarma
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Notlar
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Biçim:
Gastronomi
✕
Alt Biçim:
Gastronomi
✕
Bölüm:
Dilaver Cebeci Salonu (Kat-3)
✕
Bölüm:
Dilaver Cebeci Salonu (Kat-3)
✕
Konu:
Ev Ekonomisi, Aşçılık
✕
Dil:
Türkçe
✕
Dil:
Türkçe
✕
Dil:
Türkçe
✕
Bulunan
:
21
Adet
0.002 sn
Yayın Geliş Tarihi
Demirbaş
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
1
2
›
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Yayın Tarihi
[11]
2023
2
2022
5
2021
4
2020
1
2019
2
2018
1
2017
1
2016
1
2014
2
2012
1
2011
1
Daha fazlası
Daha az
Alt Biçim
[1]
Gastronomi
21
Dil
[1]
Türkçe
21
Tür
[1]
Kitap
21
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
Gümüşhane Üniversitesi Aysın-Rafet Ataç Merkez Kütüphanesi
21
Bölüm
[1]
Dilaver Cebeci Salonu (Kat-3)
21
Yazar
[8]
Ahmed Şevket
2
Sökmen, Alptekin
2
Bottero, Jean
1
Gürsoy, Deniz
1
Oktay, Serdar
1
Rothman, Julia
1
Tunçgenç, Şerife
1
Yetim, Hasan
1
Daha fazlası
Daha az
Konu
[1]
Ev Ekonomisi, Aşçılık
21
Yayınlayan
[11]
Detay Yayıncılık
10
Türkiye Bilimler Akademisi(TÜBA)
2
Der Yayınları
1
Erciyes Üniversitesi
1
Eğitim Yayınevi
1
Kültür ve Turizim Bakanlığı
1
ODTÜ Geliştirme Vakfı Yayıncılık
1
Oğlak Yayıncılık
1
Sinop Üniversitesi Yayınları
1
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları
1
Yapı Kredi Yayınları
1
Daha fazlası
Daha az
Şekil
[1]
Basılı
21
Ortam
[1]
Kağıt
21
Koleksiyon
[1]
Aysın-Rafet Ataç Kültür ve Eğitim Vakfı
1
Kitap [Gastronomi]
Yiyecek içecek endüstrisinde trendler : kavramlar, yaklaşımlar, başarı hikayeleri / ed. : Osman N. Özdoğan
2014
Kitap [Gastronomi]
Enstrümental gıda analizleri / Hasan Yetim, Mustafa Çam.
Yetim, Hasan
2012
Kitap [Gastronomi]
Yiyecek ve içecek servisi / Alptekin Sökmen
Sökmen, Alptekin
2011
Kitap [Gastronomi]
Giritli Türklerin mutfağından ot ve sebze yemekleri / Şerife Tunçgenç, Mustafa Tunçgenç ; ed. Ruken Kızıler.
Tunçgenç, Şerife
2014
Kitap [Gastronomi]
Gastronomi ve turizm / ed. Hülya Kurgun, Demet Bağıran Özşeker.
2016
Kitap [Gastronomi]
Gastronomi bilimi : tüm yönleriyle / ed. Mehmet Sarıışık.
2019
Kitap [Gastronomi]
Gastronomi bilimine giriş / Serdar Oktay
Oktay, Serdar
2018
Kitap [Gastronomi]
Türk mutfağı : asırlık tariflerle
2021
Kitap [Gastronomi]
Deniz Gürsoy'un gastronomi tarihi / Deniz Gürsoy, yayına hazırlayan Çiğdem Bakırcıoğlu, Nilgün Rona.
Gürsoy, Deniz
2021
Kitap [Gastronomi]
Destinasyon pazarlama aracı olarak gastronomi turizmi / editörler Abdullah Karaman, Simge Şalvarcı, F. Kübra Aylan.
2021
Kitap [Gastronomi]
Gastronomi olgusuna sosyolojik bakış / editörler Cevdet Avcıkurt, Mehmet Sarıoğlan.
2019
Kitap [Gastronomi]
Gastronomi turizmi : kavramlar ilkeler ve uygulamalar / editörler Serkan Şengül, Alper Kurnaz.
2021
1
2
›